aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Verkstedhagen leil. B107!
Velkommen til Verkstedhagen leil. B107!

SØRUMSAND Bekkedroga 14 (Verkstedhagen leil. B107) B107

Ny og arealleffektiv 3-roms leilighet i 1.etasje i sentralt prosjekt. Gangavstand til tog og sentrum. Ferdig Q4 2024!

  • kr 240 000
  • BRA-i 53 m²
  • Kontraktsposisjonens prisantydningkr 240 000
  • Kjøpesum opprinnelig avtalekr 3 350 000
  • Andel fellesgjeld opprinnelig avtalekr -
  • Tilvalg opprinnelig avtalekr -
  • Tilvalg opprinnelig avtale -
  • Omkostninger opprinnelig avtale36190
  • Omkostninger transportavtale50000
  • Total prisantydning ekskl. omk. og f.gjeldkr 3 590 000
  • Total prisantydningkr 3 676 190
  • 3 590 000,- (Kjøpesum leilighet og kontraktsposisjon) Omkostninger: 8 500 (Anleggsbidrag strøm/fjernvarme m/ind. avlesning (til utbygger)) 7 000 (Etableringsomkostninger sameie (til utbygger)) 5 000 (Etableringsgebyr for gjesteleilighet (til utbygger)) 7 000 (Á konto innbetaling til boligsameiet (til sameie)) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 240 (Panteattest kjøper) 7 450,- (Dokumentavgift av andel tomteverdi (til Staten)) 50 000,- (adm. gebyr ifm. videresalg (til utbygger)) 86 190,- (Omkostninger totalt) 3 676 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Salg av kontraktsposisjon for en flott og arealeffektiv 3-roms selveierleilighet under oppføring i sentralt prosjekt. Leiligheten ligger i 1.etasje og vil inneholde romslig entré/ gang med plass til skyvedørsgarderobe, to gode soverom, bad/wc/vaskerom og romslig stue med kjøkken i åpen løsning, men i eget hjørne. Fra stuen blir det utgang til uteplass på ca. 6kvm. Med leiligheten følger sportsbod i felles bodanlegg. Leilighetene vil leveres med moderne og fine materialvalg på gulv og vegger og kjøkken leveranse med integrerte hvitevarer. Se leveransebeskrivelse for fullstendig beskrivelse av materialvalg. Innen kort gangavstand / umiddelbar nærhet finner du Sørumsand sentrum med blant annet kjøpesenter, dagligvarebutikker og togstasjon. Med toget er du i Oslo på bare ca. 25 minutter og i Lillestrøm på 15minutter!

Bekkedroga 14 (Verkstedhagen leil. B107) B107, Akershus

  • Arealbeskrivelse

    Primærrom
    1. etasje: 53 kvm
    Bruksareal BRA-I
    1. etasje: 53 kvm



    Tomteareal
    5973.2

    Fellesareal/utomhus/infrastruktur
    Utomhusplan for utbyggingen består av lekeplass, utearealer mellom og rundt bebyggelsen. Plener etableres og tilsås. Terreng opparbeides og beplantes. Det lages sitte- og lekeplasser, belysning, felles grillplass mv. Ferdigstilling av utomhusarealene vil kunne skje etter innflytting og skal hensynta en samlet utbygging. Atkomst til utomhusanlegg skal også fungere som adgang for brannbil. Det finnes felles sykkelparkering utendørs i tillegg til i parkeringsanlegget. Renovasjon senket ned i bakken og lett tilgjengelig. Det tilrettelegges for bilvask, dekkskifte mv. på utendørs parkeringsplass

    Om enhet og prosjekt
    Salg av kontraktsposisjon for en flott og arealeffektiv 3-roms selveierleilighet under oppføring i sentralt prosjekt. Leiligheten ligger i 1.etasje og vil inneholde romslig entré/ gang med plass til skyvedørsgarderobe, to gode soverom, bad/wc/vaskerom og romslig stue med kjøkken i åpen løsning, men i eget hjørne. Fra stuen blir det utgang til uteplass på ca. 6kvm. Med leiligheten følger sportsbod i felles bodanlegg. Leilighetene vil leveres med moderne og fine materialvalg på gulv og vegger og kjøkken leveranse med integrerte hvitevarer. Se leveransebeskrivelse for fullstendig beskrivelse av materialvalg. Innen kort gangavstand / umiddelbar nærhet finner du Sørumsand sentrum med blant annet kjøpesenter, dagligvarebutikker og togstasjon. Med toget er du i Oslo på bare ca. 25 minutter og i Lillestrøm på 15minutter!

    Innhold
    1.etasje: Entrè/ gang, 2 soverom, bad/wc/vaskerom og stue/kjøkken. Bod i felles bodanlegg.

    Kjøkkenleveranse
    Stilrent og tidløs kjøkkeninnredning leveres fra HTH med beige fronter som standard. Benkeplate i laminat. Skuffer og skap leveres med demping. Kjøkken utstyres med nedfellbar vask og et-greps blandebatteri. Takhøye overskap med plass til føringsveier for ev. ventilasjon over skapene. LED lys leveres under overskap. Innredninger leveres i henhold til egne tegninger fra kjøkkenleverandøren og kan avvike fra arkitektens tegninger. Endringer fra leverandør for angitte produkter kan forekomme. Kjøper kan gjøre sine individuelle tilvalg. Sammen med kjøkken leveres komplett hvitevarepakke fra Electrolux som inkluderer induksjonstopp, stekeovn, integrert kjøleskap med frys og helintegrert oppvaskmaskin

    Baderomleveranse
    Bad leveres som prefabrikkert baderom. I himlingen monteres innfelte downlights med dimmer. Rektangulære flis, typisk 60x60 på gulv og 60x60 på vegg, begge i lys farge. I dusjsonen på gulv leveres mindre fliser, typisk 10x10. Dusjsonen kan være noe senket. Dusjgarnityr og sammenleggbare dusjvegger. Det er avsatt plass til vaskemaskin og kondenstørketrommel. Det leveres skuffer under vask og speilskap med lys samt strømuttak.

    Andre oppholdsrom
    Himling Malt betonghimling med synlige V-fuger. Toppetasjen leveres med nedforet himling i gips. I forbindelse med ventilasjonskanaler og sprinkelanlegg vil det være lokal nedforing. Synlig del av ståldrager mot vegg i enkelte rom malt i takfarge. Plater eller gips i entre. Nedsenket systemhimling i felles korridor/trapperom. Gulv Gulv i leilighet leveres med hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett lakkert i matt utførsel. Gulv i toppetasjene leveres med hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett lakkert i matt utførsel. Gulv i bade-/våtrom leveres med keramiske fliser. Vegger Gips- og betongvegger sparkles og males i oppholdsrom og leveres standard farge. Andre farger kan velges som tilvalg mot pristillegg. På baderom leveres fliser. Listverk Gulv-, dør- og vinduslister leveres i hvit utførelse med synlig innfestning. Listefri overgang mellom tak og vegg. Se forøvrig leveransebeskrivelse i salgsoppgaven for mer utfyllende beskrivelse.

    Tilvalgsmuligheter denne enhet
    Boligen nærmer seg ferdigstilt og tilvalgsfristen er passert. Kontakt megler for spørsmål om tilvalg.

    TV/internett/bredbånd
    Høyhastighets fiber føres frem til ett kontaktpunkt i den enkelte leilighet. Fiber leverer signal til TV, data og telefoni. Det er inngått kollektiv avtale med Telenor for internett- og TV leveranser med bindingstid. Den enkelte kjøper kan fritt inngå avtale for TV tilbud og programpakker.

    Diverse
    Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. 

    Beliggenhet og adkomst
    Verkstedhagen ligger i Sørumsand i Lillestrøm kommune, med adresse Bekkedroga 10 og 12. Prosjektet ligger vis a vis jernbanestasjonen, med ca. 150 m til Sørumsand sentrum og blir en naturlig kobling mellom den historiske industribebyggelsen og villastrøket. Med tog når du Oslo S på 27 min. Verkstedhagen vil bestå av 4 frittstående boligbygg med ca 103 leiligheter i ulike størrelser. Byggene A, B og C har separate innganger fra felles utomhusanlegg og fra parkeringsetasjen. Bygg D er et eksisterende bygg som rehabiliteres og er ikke knyttet direkte til parkeringsetasjen. I parkeringsetasjen finnes i tillegg til parkeringsplasser også sykkelparkering, sportsboder og tekniske rom. Bruken av arealene vil organiseres og reguleres nærmere i vedtekter.

    Byggemåte
    Byggene føres opp i stål og betong som bærende konstruksjoner. Toppetasjene er delvis tilbaketrukket, fasader i tre.

    Garasje/parkering
    Det medfølger 1 stk. parkeringsplass. Fra parkeringsanlegget har man atkomst til sykkelparkering, boder, heis og trapp til leilighetene for bygg A, B og C. Parkeringsanlegg består av automatisk parkeringssystem i kombinasjon med tradisjonelle parkeringsplasser. Det er avsatt gjesteplasser utendørs.

    Forsikringsselskap
    Utbygger vil besørge at bygget er forsikret frem til overtakelse. Etter at overtakelse har funnet sted må sameiet v/styret sørge for at bygget blir forsikret. Kjøper har ansvar for innboforsikring.

  • Oppvarming
    Oppvarmingsbehovet dekkes gjennom vannbåren gulvvarme i entré, stue og kjøkken samt bad/våtrom.

    Energiklasse
    unknown

    Info energiklasse
    Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen. Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter og eiendomsskatt for den enkelte leilighet beregnes etter kommunens gebyrregulativ og blir fastsatt etter ferdigstillelse. Dette faktureres normalt direkte til hjemmelshaver i Lillestrøm kommune.

    Info formuesverdi
    Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Ferdigattest/brukstillatelse
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3205/241/621: 02.10.1905 - Dokumentnr: 900115 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:8
    Bestemmelse om kloakkledning
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    21.04.1909 - Dokumentnr: 900123 - Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    13.12.1911 - Dokumentnr: 900387 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:26
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    20.03.1912 - Dokumentnr: 900151 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:27
    Bestemmelse om vannledning
    Overført fra: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:623
    Gjelder denne registerenheten med flere
    20.03.1912 - Dokumentnr: 900153 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:27
    Bestemmelse om vannledning
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    19.12.1914 - Dokumentnr: 900135 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:37
    Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:38
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    21.03.1916 - Dokumentnr: 900101 - Bestemmelse om veg Med flere bestemmelser
    Overført fra: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:623
    Gjelder denne registerenheten med flere
    21.03.1916 - Dokumentnr: 900102 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    21.03.1916 - Dokumentnr: 900103 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    20.07.1923 - Dokumentnr: 900146 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    17.06.1933 - Dokumentnr: 900100 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    02.11.1937 - Dokumentnr: 1656 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    02.11.1937 - Dokumentnr: 1658 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    02.11.1937 - Dokumentnr: 900804 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    20.10.1941 - Dokumentnr: 1193 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    09.01.1942 - Dokumentnr: 25 - Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om kloakkledning
    Med flere bestemmelser
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    04.07.1942 - Dokumentnr: 734 - Bestemmelse om vannledn. Vegvesenets betingelser vedtatt
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    20.10.1942 - Dokumentnr: 1461 - Erklæring/avtale Bestemmelse om kloakkledning
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    29.04.1946 - Dokumentnr: 474 - Erklæring/avtale Bestemmelse om kloakkledning
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    23.04.1965 - Dokumentnr: 1487 - Erklæring/avtale Fjerning av bolighus på Sørum bygningsråds forlangende
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    28.04.1965 - Dokumentnr: 1588 - Bestemmelse om vannledn. RETTIGHETSHAVER Sørumsand Verksted a.s
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    14.06.1972 - Dokumentnr: 3202 - Erklæring/avtale Bestemmelse om kloakkledning
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    18.11.1981 - Dokumentnr: 8223 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Televerket
    Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    03.06.1998 - Dokumentnr: 3657 - Erklæring/avtale Bestemmelse om vannledning. Riksveg 171
    Med flere bestemmelser
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    14.07.1999 - Dokumentnr: 5193 - Erklæring/avtale Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
    Bestemmelse om vann/kloakkledning
    Bestemmelse om bebyggelse
    Med flere bestemmelser
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    30.03.2000 - Dokumentnr: 2494 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:173
    og senere fradelte parseller.
    Overført fra: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:623
    Gjelder denne registerenheten med flere
    29.05.2000 - Dokumentnr: 4109 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:479
    Bestemmelse om garasje/parkering
    Med flere bestemmelser
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    05.06.2001 - Dokumentnr: 4663 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:246 Bnr:7
    Vedr.kryssing av jernbanenett med VA-ANLEGG
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    05.01.2007 - Dokumentnr: 108811 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    05.01.2007 - Dokumentnr: 108839 - Erklæring/avtale Bestemmelse om plassering av ventilasjonsanlegg
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    05.01.2007 - Dokumentnr: 108868 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:599
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    05.01.2007 - Dokumentnr: 108941 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:27
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    02.09.2009 - Dokumentnr: 643701 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:611
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    02.09.2009 - Dokumentnr: 643701 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:611
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    11.03.2010 - Dokumentnr: 183706 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:611
    Rett til å ha liggende underjordisk silo tilknyttet varmesentral.
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    27.03.2014 - Dokumentnr: 251017 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:620
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Gjelder denne registerenheten med flere
    25.09.2018 - Dokumentnr: 1315763 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:27
    Bestemmelse om overvann
    25.09.2018 - Dokumentnr: 1315803 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:27
    15.06.2021 - Dokumentnr: 716931 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:27
    Overført fra: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:623
    15.06.2021 - Dokumentnr: 716931 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:27
    Overført fra: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:623
    15.06.2021 - Dokumentnr: 716995 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:27
    Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:128
    Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:599
    Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:611
    Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:620
    Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:621
    Overført fra: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:623
    27.10.2023 - Dokumentnr: 1198409 - Bestemmelse om jordkabel/jordkabelanlegg Rettighetshaver: Elvia AS
    Org.nr: 980 489 698
    Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
    Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
    25.09.2018 - Dokumentnr: 1315707 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
    Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6
    01.01.2020 - Dokumentnr: 786925 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0226 Gnr:41 Bnr:621
    02.10.2023 - Dokumentnr: 1072955 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet:
    Knr:3030 Gnr:241 Bnr:623
    01.01.2024 - Dokumentnr: 242127 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:621
    15.06.2021 - Dokumentnr: 716995 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:621
    Overført fra: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:623
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3205/241/621: 02.10.1905 - Dokumentnr: 900115 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:8 Bestemmelse om kloakkledning Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 21.04.1909 - Dokumentnr: 900123 - Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 13.12.1911 - Dokumentnr: 900387 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:26 Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 20.03.1912 - Dokumentnr: 900151 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:27 Bestemmelse om vannledning Overført fra: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:623 Gjelder denne registerenheten med flere 20.03.1912 - Dokumentnr: 900153 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:27 Bestemmelse om vannledning Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 19.12.1914 - Dokumentnr: 900135 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:37 Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:38 Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 21.03.1916 - Dokumentnr: 900101 - Bestemmelse om veg Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:623 Gjelder denne registerenheten med flere 21.03.1916 - Dokumentnr: 900102 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 21.03.1916 - Dokumentnr: 900103 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 20.07.1923 - Dokumentnr: 900146 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 17.06.1933 - Dokumentnr: 900100 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 02.11.1937 - Dokumentnr: 1656 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 02.11.1937 - Dokumentnr: 1658 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 02.11.1937 - Dokumentnr: 900804 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 20.10.1941 - Dokumentnr: 1193 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 09.01.1942 - Dokumentnr: 25 - Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om kloakkledning Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 04.07.1942 - Dokumentnr: 734 - Bestemmelse om vannledn. Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 20.10.1942 - Dokumentnr: 1461 - Erklæring/avtale Bestemmelse om kloakkledning Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 29.04.1946 - Dokumentnr: 474 - Erklæring/avtale Bestemmelse om kloakkledning Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 23.04.1965 - Dokumentnr: 1487 - Erklæring/avtale Fjerning av bolighus på Sørum bygningsråds forlangende Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 28.04.1965 - Dokumentnr: 1588 - Bestemmelse om vannledn. RETTIGHETSHAVER Sørumsand Verksted a.s Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 14.06.1972 - Dokumentnr: 3202 - Erklæring/avtale Bestemmelse om kloakkledning Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 18.11.1981 - Dokumentnr: 8223 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Televerket Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v. Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 03.06.1998 - Dokumentnr: 3657 - Erklæring/avtale Bestemmelse om vannledning. Riksveg 171 Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 14.07.1999 - Dokumentnr: 5193 - Erklæring/avtale Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om vann/kloakkledning Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 30.03.2000 - Dokumentnr: 2494 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:173 og senere fradelte parseller. Overført fra: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:623 Gjelder denne registerenheten med flere 29.05.2000 - Dokumentnr: 4109 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:479 Bestemmelse om garasje/parkering Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 05.06.2001 - Dokumentnr: 4663 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:246 Bnr:7 Vedr.kryssing av jernbanenett med VA-ANLEGG Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 05.01.2007 - Dokumentnr: 108811 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 05.01.2007 - Dokumentnr: 108839 - Erklæring/avtale Bestemmelse om plassering av ventilasjonsanlegg Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 05.01.2007 - Dokumentnr: 108868 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:599 Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 05.01.2007 - Dokumentnr: 108941 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:27 Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 02.09.2009 - Dokumentnr: 643701 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:611 Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 02.09.2009 - Dokumentnr: 643701 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:611 Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 11.03.2010 - Dokumentnr: 183706 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:611 Rett til å ha liggende underjordisk silo tilknyttet varmesentral. Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 27.03.2014 - Dokumentnr: 251017 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:620 Overført fra: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 25.09.2018 - Dokumentnr: 1315763 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:27 Bestemmelse om overvann 25.09.2018 - Dokumentnr: 1315803 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:27 15.06.2021 - Dokumentnr: 716931 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:27 Overført fra: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:623 15.06.2021 - Dokumentnr: 716931 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:27 Overført fra: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:623 15.06.2021 - Dokumentnr: 716995 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:6 Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:27 Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:128 Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:599 Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:611 Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:620 Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:621 Overført fra: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:623 27.10.2023 - Dokumentnr: 1198409 - Bestemmelse om jordkabel/jordkabelanlegg Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler 15.06.2021 - Dokumentnr: 716995 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3205 Gnr:241 Bnr:621 Overført fra: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:623

    Vei, vann og avløp
    Offentlig

    Regulerings- og arealplanner
    Området er regulert til bolig, grønnstruktur, fortau, gang-sykkelvei mv. Reguleringsplanen kan fås ved henvende til salgsrepresentant. Gjeldende reguleringsplan, plan-ID 0226_225 Sørumsand Næringspark ble vedtatt 26.10.2016, revidert 01.04.2020 og 15.03.23 av Lillestrøm kommune. Rammetillatelse for prosjektet foreligger. Selger har anledning til å søke dispensasjoner fra reguleringsplan og/eller endring av rammetillatelse. Det søkes byggetillatelse etter gjeldene reguleringsplan for det tre nye byggene A-C. Bygg D er eksisterende bygg i Bekkedroga 10, Sandengården. Dette bygget vil rehabiliteres, og har næringsformål i underetasjen (i dag, Telenorsentral) og boliger i etasjene over. Eksiterende bygg planlegges økt med en boligetasje. Hele boligområdet planlegges under ett for å gi beste forutsetning for et godt boområde.

    Adgang til utleie
    Leiligheten kan i sin helhet fritt leies ut

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Kontraktsposisjon
    Det gjøres spesielt oppmerksom på at objektet for dette salget er salg av kontraktsposisjon. Kjøpet reguleres av kjøpsloven, og avhendingslova. Ved kjøp av en kontraktsposisjon vil kjøper tre inn i en kontrakt som allerede er inngått mellom entreprenør og selger. Kjøper vil tre inn i selger sine rettigheter og plikter iht. den opprinnelige kjøpekontrakten og prospektet som ligger vedlagt. Det vil ikke være anledning til å endre på kontraktsvilkårene i den opprinnelige kontrakt med mindre entreprenøren aksepterer å reforhandle kontraktsvilkårene. Transport av kontraktsposisjonen forutsetter at entreprenøren godkjenner overdragelsen til kjøper. Vederlaget for kontraktsposisjonen er kr 265.000,-. I tillegg skal det betales kr 3.725.000,- i henhold til den opprinnelige kontrakten for boligen samt transportgebyr på kr 50.000,-. Gebyrer, avgifter og øvrige kostnader er som følger: 36.190,-. Total kjøpesum er kr 4.076.179,-. Det er stilt garanti på 3 % av opprinnelig kjøpesum iht. buofl. § 12. Garantien økes til 5 % fra overtagelse og løper deretter i fem år. Garantien er beregnet med utgangspunkt i den opprinnelige kjøpesummen, dvs. uten vederlaget for kontraktsposisjon og ev. tilvalg o.l. Selger har ikke ansvar for mangelfull levering fra entreprenøren og kjøper har uansett plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper rett til å heve kontrakten med entreprenøren. Dersom kjøper er forbruker, faller plikten til å betale vederlag for kontraktsposisjonen bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. avhl. § 1-1 fjerde ledd. Vederlag for kontraktsposisjonen betales fra kjøper til selger. Beløpet vil stå under kjøper sin rådighet og utbetales selger når hjemmel er tinglyst på kjøper. Dersom kjøper ikke er forbruker må kjøper betale vederlaget for kontraktsposisjonen uavhengig av om entreprenøren ferdigstiller boligen eller ikke. Selger kan i de tilfeller kjøper ikke er forbruker kreve vederlaget for kontraktsposisjonen ubetalt selv om kjøper ennå ikke har tatt over boligen eller fått hjemmelen overført til seg. Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger, i de tilfeller kjøper ikke er forbruker, kan kreve vederlaget for kontraktsposisjonen utbetalt allerede ved inngåelse av kontrakten. Kjøper har da vederlagsrisikoen for kontraktsposisjonen. Selger har allerede innbetalt kr 100.000,- i avdrag/forskudd. Kjøper må betale tilsvarende beløp til selger ved kjøp av kontraktposisjonen.    Forskuddsinnbetaling er sikret iht. bustadoppføringsloven § 47 med garanti stilt av entreprenøren. Garantien er stilt overfor kjøpere av prosjekt. 

    Fremdrift og ferdigstillelse
    Estimert ferdistillelse Q4-2024. Utbygger vil minst 6 mnd før overtakelse orientere om forventet tidsrom for overtakelse av boligen. Utbygger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre forsinkelser. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal skriftlig varsles ca. 4 uker før overtakelse. Forut før overtakelse vil utbygger innkalle kjøper til forhåndsbefaring av boligen. Utbygger har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.

    Omkostninger kjøper beskrivelse
    3 590 000,- (Kjøpesum leilighet og kontraktsposisjon) Omkostninger: 8 500 (Anleggsbidrag strøm/fjernvarme m/ind. avlesning (til utbygger)) 7 000 (Etableringsomkostninger sameie (til utbygger)) 5 000 (Etableringsgebyr for gjesteleilighet (til utbygger)) 7 000 (Á konto innbetaling til boligsameiet (til sameie)) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 240 (Panteattest kjøper) 7 450,- (Dokumentavgift av andel tomteverdi (til Staten)) 50 000,- (adm. gebyr ifm. videresalg (til utbygger)) 86 190,- (Omkostninger totalt) 3 676 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Betalingsbetingelser
    Forskudd på kr. 100.000,- skal innbetales senest 14 dager etter signering av kontrakt. Resten av kjøpesummen sammen med omkostninger og eventuelle tilvalg må være innbetalt senest ved overtakelse. Innbetaling skal kun skje fra kjøper og/eller kjøpers bankforbindelse.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning. Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven. Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Dokumenter

Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev