aktiv-eiendomsmegling
Aktiv eiendomsmegling v/ Sigbjørn Helland har gleden av å presentere Høgatun 19!
Aktiv eiendomsmegling v/ Sigbjørn Helland har gleden av å presentere Høgatun 19!

KLEPPESTØ Høgatun 19 201

Helt ny 3-roms hjørneleilighet. Ubebodd! Vestvendt balkong m/formidabel sjøutsikt & sol. Lav dok.avgift! Må sees!

  • kr 4 595 000
  • BRA 77 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 4 595 000
  • Omkostningerkr 42 312
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 637 312
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2023
  • Soverom2
  • ArealP-rom 72.3 m²
  • Felleskostnaderkr 2 060
  • Tomt -
  • Eierform tomtEiet
  • 8 000 (Startkapital sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 15 000 (Transportgebyr kjøper) 17 970,- (Dokumentavgift (Avgiftsgrunnlag 719 000,-) 42 312,- (Omkostninger totalt) 4 622 312,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Kleppekollen 1! Splitter ny 3-roms hjørneleilighet klar for innflytning! Leiligheten har balkong på 9 kvm med meget gode solforhold, upåklagelig sjøutsikt og ingen sjenerende innsyn. Prosjektet er svært ettertraktet og tilnærmet utsolgt. Leiligheten har kvaliteter som bla. luftig takhøyde, listefrie himlinger og store vindusflater. Må sees! Kort fortalt:
  • God takhøyde og store vindusflater
  • To romslige soverom
  • Åpen kjøkken/stue løsning
  • Balkong på ca. 9 kvm
  • Mulighet for kjøp av garasjeplass (250.000,-)
  • Sportsbod på ca. 5 kvm
  • Lav dokumentavgift (17.970,-)
  • Kort vei til skoler og bhg
  • Godt tilbud på kollektivtransport, butikker og turløyper Rom som er inkl. i P-rom: Gang, bad, to soverom, stue og kjøkken.
  • Balkongen er målt til 9 kvm.

    Høgatun 19 201, Vestland

    • Tomt
      nullm²

      Beskrivelse av tomt
      Eiet tomt / ca 6500 kvm. Tomtearealet er oppgitt for Kleppekollen I, II og III. Endelige grenser og tomtestørrelse vil fremkomme etter kommunaloppmåling. Sameiets utomhusarealer består delvis av fellesareal på sameiets egen eiendom, og delvis av felles uteareal på gnr. 8 bnr. 976 etter fradeling av Kleppekollen I, II og III, samt etter fradeling av bygg V (naboprosjekt) og bygg IV i sør. Felles uteareal vil eies i sameie mellom alle de nevnte prosjektene i Kleppekollen.

      Beliggenhet
      Velkommen til Kleppekollen. Boligen ligger i naturskjønne omgivelser med nærhet til alt av servicetilbud du trenger i hverdagen. Fra boligen er det under 5 minutters kjøring til både Kleppestø senter og Amfi Askøy. Hvis du ønsker å spasere til Amfi Askøy tar det ca. 15 minutter. Her finner man et godt servicetilbud med en rekke butikker. For daglighandelen kan man benytte seg av Kiwi Juvik og Rema 1000 Kleppestø som de nærmeste alternativene. I umiddelbar nærhet til nabolaget finner du et busstopp med jevnlige avganger til og fra Kleppestø. Fra Kleppestø er det også hyppige bussavganger som tar deg videre til Bergen og andre områder på Askøy. I tillegg til bussene går det også hurtigbåter fra Kleppestø til Bergen sentrum med avganger hver halvtime. Det er en rekke populære turer på Askøy - blant annet tur ved Brikafjellet, Fjellvatnet eller Krokåsdalen. Trives man best på treningssenter er Family Sport Club Askøy og Energi Trening de nærmeste treningssentrene. Det er også svært kort vei til Kyrkjelemyra ballbane og Myrane kunstgressbane. Skoler og barnehager i nærområdet: Kleppe barnehage (0-5 år) Kleppestø barnehage (3-5 år) Kleppe barnehage (0-6 år) Kleppestø barneskole Kleppe barneskole Kleppestø ungdomsskole Askøy videregående skole

      Adkomst
      Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

      Bebyggelse
      Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

      Byggemåte
      Leilighetene er bygget etter TEK17. Fasade | Fasade leveres med vedlikeholdsvennlige overflater. Materialvalget vil variere mellom betong, tegl, puss og panel. Tak | Yttertak av betong som isoleres og tekkes. Vinduer | Det leveres vinduer som utvendig blir mantlet med lakkert aluminium som er en tilnærmet vedlikeholdsfri løsning. Vinduene har energiglass iht. isolasjonskrav. Balkongdører og vinduer er i fabrikkmalt i fargen NCS S 0500-N, klassisk hvit, innvendig i leiligheten. På grunn av høy isolasjonsevne på glassene, vil det i perioder kunne oppstå kondens/dugg på utsiden av glassene. Dette forekommer spesielt ved væromslag. Balkong | Balkongdekker er i betong med tremmegulv i impregnert tre. Rekkverk på balkonger og takterrasser leveres med metallspiler som er galvanisert og pulverlakkert. Himling på balkong er i ubehandlet betong og lydabsroberende plater der det er behov. Markterrasser og takterrasser leveres med tremmegulv i impregnert tre. Balkongdekker og takterrasse er som en utvendig konstruksjon å anse, og mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå. Det monteres nedløp fra balkongene. Disse føres ned langs vegg. Drypp fra overliggende balkong, rekkverk og konstruksjoner må påregnes Dører | Entrédør er i malt tre og leveres med kikkhull. Beslag (vrider og skilt) leveres i rustfritt stål eller aluminium. Skyvedør/slagdør til terrasse eller balkong er i tre med utenpålagt aluminiumsbeslag og energispareglass. Det gjøres oppmerksom på at det ikke er innhentet tilstandsrapport, da bygget er under oppføring.

      Innhold
      Areal og fordeling pr etasje 2.etg: 77 kvm BRA / 72.3 kvm P-rom Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 2.etg: Gang, to soverom, bad, stue og kjøkken. I tillegg medfølger 1 stk innvendig bod på ca. 3 kvm og 1 stk ekstern sportsbod på ca. 5 kvm.

      Standard
      Velkommen til Høgatun 19. En flott 3-romsleilighet som vil ha smarte løsninger, store vindusflater og en gjennomgående god standard i hele leiligheten. Entré: En innbydende entré vil ønske deg velkommen hjem. Det vil være god plass til en garderobeløsning for oppbevaring av yttertøy og sko. Gangen er utstyrt med downlights i himling og porttelefon med video og fjernåpning av gatedør. Stue: Stuen vil være romslig og vil kunne enkelt innredes med både sitte- og spisegruppe. Rommet vil ha meget godt med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. Her vil man virkelig trives fra første stund! Fra stuen blir det utgang til stor solrik balkong målt til 9 kvm. På balkongen vil det være god plass til en sittegruppe og f.eks en grill. Her kan du nyte varme dager med en formidabel sjøutsikt. Kjøkken: Flott kjøkkeninnredning fra Sigdal. Kjøkkenet vil ha matte, hvite slette fronter i en klassisk hvit farge. Benkeplaten er av laminat. Kjøkkenet leveres med følgende hvitevarer: stekeovn, induksjonsplatetopp, frittstående oppvaskmaskin og frittstående kombiskap fra Bosch eller tilsvarende leverandør. Det vil være god skap- og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Bad: Delikat baderom med 10x10 cm grå fliser på gulv, inkludert i dusjsone. Veggene vil ha 30x60 cm hvite fliser. Senket himling med LED downlights. Badet vil være utstyrt med to skuffer og en heldekkende benkeplate (vegg til vegg) med integrert vask, vegghengt toalett med soft close toalettsete. Dusjvegger i 90x90 cm i klart glass. Det vil være opplegg for tørketrommel og vaskemaskin. Soverom: Leiligheten vil ha to soverom av god størrelse. Hovedsoverommet er målt til 11,5 kvm, mens det andre soverommet måler 7 kvm. Begge soverommene gir gode møbleringsmuligheter for både dobbeltseng og en garderobeløsning. Soverommene blir i likhet med resten av leiligheten malt i tidsriktige farger og store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys inn. Takhøyde | Takhøyden vil alltid være 260 cm i oppholdsrom. På bad og i entré vil takhøyden være minimum 220 cm. Informasjonen er hentet fra utbygger. Se vedlagt salgsoppgave fra Bonava. Det gjøres oppmerksom på at det ikke er innhentet tilstandsrapport, da bygget er under oppføring.

      Innbo og løsøre
      Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

      Hvitevarer
      Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

      TV/Internett/bredbånd
      1stk TV- og internettuttak leveres i leilighetene.

      Parkering
      Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Mulighet for kjøp av garasjeplass for kr 250 000. Konferer megler for mer informasjon.

      Radonmåling
      Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

      Diverse
      Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Link til Bonava-salgsoppgave: https://media.bonava.no/3592873/version/7/element/actual/0/storage/master/file/08216613.pdf Link til salgstegninger: https://media.bonava.no/3853463/version/2/element/actual/0/storage/master/file/08216729.pdf Link til tilvalgsbrosjyre: https://media.bonava.no/3592870/version/7/element/actual/0/storage/master/file/08328005.pdf Besøk på byggeplassen | Ved besøk på byggeplass før overtagelse skal kunder/ kjøper alltid være i følge med en representant fra utbygger. All annen ferdsel på byggeplassen i anleggsperioden er beheftet med høy grad av risiko og er forbudt. Informasjonen er hentet fra utbygger. Se vedlagt salgsoppgave fra Bonava

      Prisantydning inkl. omkostninger
      8 000 (Startkapital sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 15 000 (Transportgebyr kjøper) 17 970,- (Dokumentavgift (Avgiftsgrunnlag 719 000,-) 42 312,- (Omkostninger totalt) 4 622 312,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    • Oppvarming
      - Boligene leveres elektrisk oppvarmet med panelovner og med elektrisk gulvvarme i alle baderom. - Balansert ventilasjons med varmegjennvinning.

      Energiklasse
      unknown

      Info energiklasse
      Boligene er svanemerket med strengere energikrav enn TEK 17 og vil ligge 15% under kravene i denne forskriften. Gjennom pågående detaljprosjektering vil det kunne gjøres mindre endringer slik at boligens endelige energimerking først fastsettes på et senere tidspunkt. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med en energiklassifisering på en skala fra A- G.

    • Info kommunale avgifter
      Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. De kommunale avgiftene dekker vann, avløp, tilsynsgebyr avløp og feiing. Forfall medio april/juni/september/desember. Renovasjon blir fakturert via BIR.

      Info om eiendomsskatt
      Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse.

      Info formuesverdi
      Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig". Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

      Andre utgifter
      Innboforsikring, strøm etter forbruk etc.

      Tilbud lånefinansiering
      Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

      Felleskostnader pr. mnd
      2060

      Felleskostnader inkluderer
      Kostnader med Eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet, er felleskostnader. Fordelingsnøkkelen for fordeling av utgifter reguleres i Sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes med lik fordeling på alle seksjoner, eller en fordeling basert på nytte/bruk. Felleskostnader skal dekke Sameiets ordinære driftsutgifter og er stipulert til ca kr 35,5 pr. kvm. BRA pr. mnd. første driftsår. Dette inkluderer bl.a. bygningsforsikring, strøm for fellesarealer, drift og vedlikehold, vaktmester, skjøtsel, kommunale avgifter mv. Følgende kostnader kommer i tillegg til, og faktureres sammen med, månedlige felleskostnader: ? En fast utgift pr. seksjon pr. mnd., som dekker øvrige felleskostnader som styrehonorar, forretningsførerhonorar mv. ? Kostnad til bredbånd/fiber fra telenor (grunnpakke) er stipulert til kr 399 pr. seksjon pr. mnd. Ekstra dataog kanalpakker bestilles separat og faktureres direkte til den enkelte beboer. ? Driftskostnader til garasjeanlegget er stipulert til kr 350 pr. plass pr. mnd., og skal betales av de som disponerer plass i garasjeanlegget. Strømforbruk til lading av el-bil kommer i tillegg og faktureres via abonnementsløsningen til valgt leverandør. Størrelsen på felleskostnadene avhenger av hvilke tjenester Sameiet ønsker utført i felles regi. Første års budsjett fastsettes på konstituerende sameiermøte. Det tas forbehold om endringer i stipulerte felleskostnader, da disse er basert på dagens prisnivå på tjenester, og ut ifra forventet omfang og forbruk. Dette bestilles på vegne av Sameiet leverandør av TV/internett og elbillading som vil kunne ha en bindingstid på 3?5 år. Seksjonseierne vil bli fakturert kr 8000 i forbindelse med innflyttingen. Dette skal være Sameiets startkapital. Startkapitalen er ikke å anse som et forskudd som vil bli avregnet mot månedlige felleskostnader og vil heller ikke bli tilbakebetalt ved ev. videresalg av boligen.

      Om sameiet
      Om prosjektet | Kleppekollen I?III boligsameie (Sameiet) består av 66 leiligheter fordelt på tre boligblokker. Boligprosjektet planlegges organisert som ett eierseksjonssameie med parkeringsanlegg i egen anleggseiendom på bakkeplan og under bakken, samt med felles lekeplass og grøntområde. På Kleppekollen bor du tett på naturen i et veletablert område med nærhet til de servicetilbudene du trenger i hverdagen. På Kleppe finner du AMFI Askøy som er et kjøpesenter med over 25 butikker, spisesteder, apotek, og frisører. Området rundt Kleppekollen byr på korte avstander til leke- og fritidstilbud i barnehage, skoler og offentlige idrettsanlegg. Like ved nabolaget er det et busstopp med hyppige avganger til og fra Kleppestø. Fellesarealer | Fellesarealet til Kleppekollen skal driftes og vedlikeholdes av Sameiet, med mindre annet fremgår særskilt.Balkonger, terrasser og ev. private takterrasser planlegges seksjonert som en del av den enkelte boligs hoveddel. Det tas forbehold om endelig organiseringen av balkonger og terrasser/uteplasser på bakkeplan. Boder planlegges seksjonert som en tilleggsdel til den enkelte bruksenhet. Selger forbeholder seg retten til å tildele bod ved overtagelse. Selger forbeholder seg også retten til å eie og fritt disponere ev. usolgte boder. Uteområde | Uteområde leveres med lekeområde, beplantning, benker og bord. Uteområdet opparbeides også med nødvendig belysning, samt nødvendig skilting. Forretningsfører | Utbygger vil engasjere OBOS som forretningsfører for Sameiet(ene).

      Vedtekter/husordensregler
      Utkast til budsjett og vedtekter for sameiet følger som vedlegg til salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse. Det er forutsatt at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen. Det gjøres oppmerksom på at budsjett og vedtekter kan endres av selger forut for, eventuelt i forbindelse med, seksjonering og stiftelse av sameiet, og/eller ved sameiernes felles enighet ved stiftelse av sameiet.

      Dyrehold
      I henhold til foreløpige vedtekter er dyrehold tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

    • Ferdigattest/brukstillatelse
      Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

      Vei, vann og avløp
      Eiendommen blir tilknyttet offentlig avløpsnett og vann via private stikkledninger. Privat tilkomstvei via offentlig vei.

      Regulerings- og arealplanner
      Eiendommen omfattes av reguleringsplan: Plan 260-Høgatun, gnr.8, bnr. 976 Kleppestø Arealformålet er boligbebyggelse-konsentert småhusbebyggelse Området eiendommen ligger i er regulert til boligbebyggelse. Plankart med tilhørende reguleringsbestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

      Adgang til utleie
      Utleie av boligene er tillatt i medhold av eierseksjonsloven og utkast til vedtekter. Ved utleie utover korttidsutleie skal styret underrettes skriftlig før innflytting om hvem som er leietaker. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

      Legalpant
      De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

      Kommentar bo- og driveplikt
      Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

      Kommentar konsesjon
      Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

      Kommentar odelsrett
      Det er ikke odel på eiendommen.

    • Lovanvendelse
      Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.   Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven.   Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

      Budgivning
      Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

      Omk. Kjøper beskrivelse
      8 000 (Startkapital sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 15 000 (Transportgebyr kjøper) 17 970,- (Dokumentavgift (Avgiftsgrunnlag 719 000,-) 42 312,- (Omkostninger totalt) 4 622 312,- (Totalpris inkl. omkostninger)

      Omk. kjøper beløp
      42312

      Hvitvaskingsreglene
      Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

      Personopplysningsloven
      Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

      Boligselgerforsikring
      Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

      Boligkjøperforsikring
      Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

      Meglers vederlag
      Vederlag: 49 000,- Grunnpakke: 5 000,- Markedspakke: 12 900,- Oppgjørshonorar: 6 990,- Tilrettelegging: 15 000,-

    Dokumenter

    Sigbjørn Helland

    Megler

    Sigbjørn Helland

    40 76 84 75

    Send e-post

    Få beskjed når lignende
    boliger kommer for salg

    Få en verdivurdering

    Siste boliger

    Meld deg på vårt nyhetsbrev