aktiv-eiendomsmegling
Lise Blomberg v/Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Steffensens vei 17 A. Flott kjedet enebolig med garasje.
Lise Blomberg v/Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Steffensens vei 17 A. Flott kjedet enebolig med garasje.

SKEDSMOKORSET Steffensens vei 17A

Enebolig i kjede over 3 plan, garasjeplass, hage og terrasse - meget barnevennlig beliggenhet på Skedsmokorset!

  • kr 5 550 000
  • BRA-i 158 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 5 550 000
  • Omkostningerkr 139 990
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 689 990
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår1964
  • Soverom3
  • Tomt294.4 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 5 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 138 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 550 000,00)) 139 990,- (Omkostninger totalt) 5 689 990,- (Totalpris inkl. omkostninger) 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Steffensens vei 17 A! Dette er en enebolig i kjede går over to plan og kjeller. Boligen inneholder vindfang, gang, kjøkken med god skapplass, lys stue med både vedovn og varmepumpe, tre gode soverom, flislagt bad med gulvvarme, innredet rom benyttet som kjellerstue, vaskerom og bod i kjeller. Utgang fra stuen til romslig terrasse med trapp videre ned til hagedel. Det medfølger en frittstående garasje til boligen, og det er for øvrig parkeringsmulighet på gårdsplass. Boligen ligger fint til på skedsmokorset, i et attraktivt og barnevennlig boligområde. Herfra er det kort vei til Skedsmo senter, dagligvarebutikker, kollektivtransport, skoler og barnehager. Det er også umiddelbar nærhet til marka med flere flotte rekreasjonsmuligheter både sommer-og vinterstid.
Privat foto.

Steffensens vei 17A, Akershus

  • Tomt
    294.4m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten er flat og pent opparbeidet med hage med plen og beplantning, samt gruset gårdsplass med parkeringsmuligheter. Tomt med grenser ihht. seksjoneringsbegjæringen. 294,4

    Beliggenhet
    Boligen har en attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Skedsmokorset i Lillestrøm kommune. Det er et godt utvalg dagligvarebutikker på Skedsmokorset og du finner både Kiwi og Rema 1000 kun 700 meters gange fra eiendommen. Det er heller ikke langt til Skedsmo senter hvor du finner i overkant av 30 butikker og spisesteder. Her finner du bla. klesbutikker, apotek, frisør, dagligvare, helsekost, bakeri og vinmonopol. For de som liker et utvidet shopping og servicetilbud så ligger Lillestrøm sentrum ca. 12 minutters kjøring fra boligen, her finner man et stort utvalg av forretninger og servicetilbud med bl.a. Lillestrøm Torv med 80 butikker, gågate med spennende nisjeforretninger, vinmonopol, restauranter med smaker fra fjern og nær, kino, idrettsanlegg og flere treningssentre. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter som er ett av Norges største kjøpesenter. Skedsmokorset har flere flotte idrettsanlegg, og kan blant annet by på kunstgressbaner, fotballbaner, håndballhall, ishall, svømmehall, flere treningssenter og danseklubber. Ishallen og Skedsmo stadion ligger like ved boligen. For de som er glad i natur og friluftsliv, så har blant annet Tæruddalen flott turterreng med ski - og lysløype, samt fine fiskevann. Tæruddalen er for mange innfallsport til Romeriksåsen fra syd. Herfra går det en lyssatt rundløype (4,3 km) med forbindelse videre innover i Romeriksåsen via Ringdalshytta. Traséen fra Tæruddalen over Høgsmåsan og videre not Ringdalshytta er også fin i sommerhalvåret, og ligger ca. 5 minutters kjøring fra eiendommen. I tillegg er det fantastiske turmuligheter vinter som sommer med start fra eiendommen bl.a. opp mot utsiktspunktet Varden øverst på Vardefjellet. For de som liker alpint har man muligheter for dette både i Nylenda, Marikollen i Rælingen og Varingskollen i Nittedal. Skedsmokorset ligger sentralt midt mellom Oslo Lufthavn Gardermoen (25 min) og Oslo (20 min), og passer derfor ypperlig for pendlere. For ytterligere informasjon se www.lillestrom.kommune.no

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Veletablert boligområde bestående av eneboligbebyggelse, ishall og fotballbaner.

    Barnehage/skole/fritid
    Eiendommen hører til Vardeåsen nærmiljøsenter med barneskole t.o.m. 4. klasse og barnehage. Videre ligger Åsenhagen barneskole ligger ca. 1,5 km unna boligen, og der finner du øvrige klassetrinn. Til Tæruddalen ungdomsskole tar det ca 10- 15 min med sykkel. Det er god kapasitet både på skole og barnehager på Skedsmokorset.

    Skolekrets
    Vardeåsen skole 1.-4. Trinn Åsenhagen skole 5.-7. Trinn Ungdomsskole: Tæruddalen

    Offentlig kommunikasjon
    Det er gode kollektivforbindelser med buss i Lillestrøm kommune. Nærmeste holdeplass heter "Skedsmosenteret" og ligger ca. 750 meters gange fra leiligheten.

    Byggemåte
    Boligen er oppført med grunnmur i sparesteinsbetong. Etasjeskiller i trekonstruksjoner. Yttervegger i isolert trebindingsverk kledd med liggende trekledninger. Mønet skråtak i tre tekket med metallplater. Trevinduer med 2-lags energiglass. Terrasse utenfor stuen oppført i tre med rekkverk. Terrassen er delvis overbygget og har terrassemarkise. Garasje oppført på støpt grunnmur med vegger i trebindingsverk. Mønet skråtak i tre tekket med korrugerte plater. Vippeport med elektrisk åpner. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    - De tok installasjon av rør toalett, dusj og badekar. Utført av Rørteknikk. - Membran gummiduk og plast. - Noe synkning rundt pipe. Rettet gulv annen etasje. - Elektriker har fornyet sikringsskap og kjellerstue men han døde under corona. Finner ikke kvittering. Og hans navn står i sikringsskap. Bytte jobb. - Kommune har kontroll på el-anlegg. - Veranda har jeg snekret selv med svigerfar som snekker.

    Innhold
    Boligen går over to etasjer og kjeller og ble oppført i 1964 og senere tilbygd i 1971. Overflater: Gulv: Laminat, heltre og støpt gulv. Fliser på bad. Vegger: Trepanel og mur. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Trepanel og himlingsplater. Kjøkken: Kjøkken med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og laminert benkeplate. Det er flislagt på veggen mellom benkeplaten og overskap. I kjøkkenet er det avsatt plass til frittstående hvitevarer. Bad: Fint flislagt bad med gulvvarme i boligens 2. etasje. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, speilskap med tilhørende belysning, dusjhjørne med innfellbare glassvegger og vegghengt toalett. Kort fortalt: - Enebolig i kjede med fin planløsning og beliggenhet. - Vindfang og gang i 1. etasje. - Kjøkken med mye skap- og benkeplass. - Lys og romslig stue med kamin og varmepumpe. - Oljetanken har byttet pumpe og gjort om til biobrensel. - Varmepumpe i stuen. - Tre soverom, alle i 2. etasje. - Flislagt bad i 2. etasje med gulvvarme. - Innredet rom i kjelleren, benyttet som kjellerstue. - Vaskerom i kjeller med god skap- og benkeinnredning. - Godt med oppbevaringsplass i boder i kjeller. - Terrasse på ca. 27 kvm med tilkomst til hagen. - Garasje. - Fin hage med plen og beplanting. - Fin og barnevennlig beliggenhet på Skedsmokorset med kort vei til skoler, barnehager og servicetilbud.

    Standard
    Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Veggkonstruksjon: Eksakt tilstand kan ikke kontrolleres uten bygningsmessige inngrep. Lufting av kledningen er ikke iht. dagens anbefalte løsning, men heller ikke dårligere enn normal løsning ved husets byggeår. Konstruksjonene er ikke skadedyr-sikker. Kledning bærer stedvis preg av elde og slitasje. Tiltak: Lokalt vedlikehold/oppgraderinger må påregnes. Ved evt. utskifting av panel og etterisolering anbefales det at det etableres luftespalte iht. dagens anbefalinger og at bygningsdelen utføres skadedyrsikker. - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Konstruksjonene er dårligere enn dagens krav, men ikke dårligere enn hva som var normalt på oppføringstidspunktet. Tilgjengelige deler av konstruksjonen er delvis inspisert fra luke/loftstige og lyst med lommelykt. Isolasjon dekker helt/delvis lufting mot raft. Skrå, isolerte takflater defineres som risikokonstruksjon på grunn av erfaringsmessig høy skadefrekvens. Tiltak: Det er registrert fuktmerker ved gjennomføringer rundt pipe. Kan ha oppstått ved spesielle værforhold. Tørt på befaringsdagen. Det bør påregnes utbedringer ift. lufting og isolering. Dette vil kunne ha positiv effekt på energibruken i boligen. - Utvendig > Vinduer: Vinduer i varierende alder og utførelse. Det ble ikke observert punkterte isolerglass. Pga. temperatur og lysforhold kan dette være vanskelig å oppdage. Alder på vinduer tilsier at punktering kan forekomme selv om det ikke ble avdekket ved befaringen. Punktering kan likevel forekomme. Vinduer som er eldre enn ca. 1995 har forventet brukstid oppnådd. Eldre vinduer har høyt varmetap i forhold til dagens krav. Det er ikke behov for strakstiltak siden vinduene fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader eller punkteringer oppstå på eldre vinduer. Utskifting av eldre vinduer kan ha positiv effekt på energibruken i boligen. - Innvendig > Overflater: Det er noe nivåforskjeller mellom rom. Bruksmerker og glipper i enkelte skjøter. Tiltak: Avhengig av bruksmønster og krav til estetikk av kjøper kan det være påregnelig med utskiftning/utbedringer. - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Nivforskjeller mellom rom. kjevheter i etasjeskiller, dette er normalt byggeåret tatt i betraktning. Ved fuktmålinger i trebjelkelag i kjeller registrerte jeg tørre verdier. Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Skjevheter i etasjeskiller er helt normalt tatt byggeår i betraktning. - Innvendig > Radon: Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav" aktsomhetsgrad. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. - Innvendig > Pipe og ildsted: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppnådd, eller nært forestående på pipe/ ildsted. Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må pipe rehabiliteres. Det er ikke opplyst om eller synlige tegn til svekkelser/avvik, men dette kan ikke utelukkes da pipe ikke er kontrollert innvendig. Kostnader til utbedringer/oppgraderinger bør etter hvert påregnes. - Innvendig > Rom Under Terreng: Det bemerkes at utforede yttervegger under utvendig terrengnivå er et kritisk punkt med tanke på fukt/kondensskader og har ofte skjulte feil og skader. Denne konstruksjonen blir derfor kalt en risikokonstruksjon. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak, men det anbefales å følge med konstruksjonene. - Våtrom > 2. etasje > Bad > Overflater vegger og himling: Rommet har mer enn halvparten av forventet brukstid oppnådd. Rommet må brukes med forsiktighet og det må følges med på konstruksjonene da risikoen for skader er stor. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden våtrommet fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre våtrom. Fornying/oppgradering av rommet bør etterhvert påregnes selv om rommet kan ha mange leveår igjen. Dette er avhengig av bruk. - Våtrom > 2. etasje > Bad > Overflater Gulv: Rommet har mer enn halvparten av forventet brukstid oppnådd. Rommet må brukes med forsiktighet og det må følges med på konstruksjonene da risikoen for skader er stor. Siden våtrommet fungerer i dag er det ikke behov for strakstiltak. Men ut fra alder kan plutselig skader oppstå, det anbefales å følge med og bruke rommet med forsiktighet. - Våtrom > 2. etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt: Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at alle forhold med tettesjiktet, våtsone, sluk, røranlegg mv. dokumenteres. - Våtrom > 2. etasje > Bad > Ventilasjon: Det er ikke tilluft under dør, dette anbefales etablert. Tiltak: Tilluft i/under dør anbefales etablert. - Tekniske installasjoner > Vannledninger: Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må røranlegget skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at røranlegget dokumenteres av fagperson. - Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Eldre jernrør kan være utsatt for rust/groing og gi redusert gjennomstrømning/risiko for lekkasjer. Alder er normalt i seg selv en vurderingskriterier hva angår slitasjegrad. Utvendige vann og avløpsrør som begynner å bli gamle vil ha en helt naturlig slitasjegrad. For eksempel nevnes at trerøtter kan vokse seg inn i rørene, partikkelstoffer bygger seg opp i rør og reduserer/stenger gjennomstrømmingen, terrengdeformasjoner som forårsaker utettheter og fortettinger. Alt dette er naturlige slitasjeskader som etter en del år gjør det påregnelig med skader. Uansett vil plutselige og uforutsette forhold som for eksempel fortetting og brudd være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si. Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må røranlegget skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at røranlegget dokumenteres av fagperson. - Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Ventilasjonen i boligen tilfredsstiller ikke dagens krav til klima og miljø. Boligen fungerer med dette avviket, men det bør vurderes energibesparende tiltak. Tiltak: Ventileringen er ikke i henhold til dagens krav. Tiltak må vurderes ut fra bruk/behov. - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er innført krav om at varmtvannsberedere med effekt over 1500 watt ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Kravet ble opprinnelig innført i 2010 og gjaldt da varmtvannsberedere med effekt over 2000 watt, men ble endret til 1500 watt i 2014. Kravene til fast tilkobling av varmtvannsberedere fremgår av NEK 400. Tiltak: Bereder anbefales tilkoblet direkte på det elektriske nettet uten bruk av støpsel. - Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Eldre betong kan ha redusert kvalitet. Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at det nærmer seg forventet brukstid grunnmur og fundamenter. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. Tidspunktet for reparasjon og eventuelt når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Bruken av underetg/kjeller vil også være avgjørende. - Tomteforhold > Oljetank: Ingen dokumentasjon fra kontroll siste 12 måneder foreligger. Tiltak: Ytterligere kontroll må foretas. Det opplyses å være asbestholdige plater i himlingen i kjelleretasjen. Det foreligger byggegodkjente tegninger på eiendommen for boligen. I 2. etasje har boligen den alternative løsningen fra byggetegningen. "Kjellerstue" er ikke på byggetegningen omtalt som disponibelt rom, og er dermed ikke et rom som er godkjent for bruk til varig opphold. Takstmann har ikke vurdert tilstand på terrengforhold eller utvendig vann- og avløpsledninger. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, avholdt 05.03.2024 av Amund Forset. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Moderninseringer og påkostninger
    Tilbygg: Tilbygget gang og satt inn oljebrenner. 1971. Modernisering: Oppgradert bad - opplyst fagmessig utført. 2006. Modernisering: Satt inn nye vinduer og ny verandadør. 2005. Modernisering: Oppgradert kjøkken og bygget veranda- selvgjort. 2007. Modernisering: Lagt på ny taktekking - opplyst fagmessig utført. 2013. Modernisering: Pusset opp kjellerstue - selvgjort. 2020. Modernisering: Satt inn øy på kjøkken - selvgjort. 2022.

    TV/Internett/bredbånd
    Eier tegner egen avtale for tv og internett på eiendommen.

    Parkering
    Parkering i tilhørende garasje og for øvrig på egen eiendom.

    Radonmåling
    Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav" aktsomhetsgrad. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig.

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    5 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 138 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 550 000,00)) 139 990,- (Omkostninger totalt) 5 689 990,- (Totalpris inkl. omkostninger) 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

  • Oppvarming
    Boligen varmes opp elektrisk med panelovner, gulvvarme i bad og luft til luft varmepumpe. Kamin med biobrensel.

    Energiklasse
    unknown

  • Kommunale avgifter
    20248

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter inkl.: renovasjon, feie- og tilsynsgebyr, vann og avløp. Kommunale avgifter vil variere med forbruk.

    Info om eiendomsskatt
    Det er eiendomskatt i Lillestrøm kommune. Kommunen gjør oppmerksom på at eiendomskatten for 2024 ikke er utskrevet ennå, og beløpet er derfor ikke klart.

    Formuesverdi primær
    1834043

    Formuesverdi primær år
    2023

    Formuesverdi sekundær
    7336173

    Formuesverdi sekundær år
    2023

    Info formuesverdi
    Formuesverdien er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

    Andre utgifter
    Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, forsikringer, vedlikehold, eiendomsskatt, m.m.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3205/37/150/1: 10.08.1955 - Dokumentnr: 3777 - Erklæring/avtale BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE FORBUD MOT VISSE FORMER FOR NÆRINGSVIRKSOMHET MED FLERE BESTEMMELSER ANF. PRIORITET ETTER OBLIGASJON TIL HUSBANKEN SOM TIL ENHVER TID HVILER PÅ EIENDOMMEN Overført fra: Knr:3205 Gnr:37 Bnr:150 Gjelder denne registerenheten med flere 01.10.1956 - Dokumentnr: 103979 - Best om garasje/parkering Rettighetshaver:Gnr.37 bnr.149. Overført fra: Knr:3205 Gnr:37 Bnr:150 Gjelder denne registerenheten med flere 26.02.1964 - Dokumentnr: 100817 - Rettigheter iflg. skjøte Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3205 Gnr:37 Bnr:150 Gjelder denne registerenheten med flere 08.07.1976 - Dokumentnr: 103848 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3205 Gnr:37 Bnr:150 Gjelder denne registerenheten med flere 11.04.2005 - Dokumentnr: 5296 - Erklæring/avtale Denne seksjon har tilleggsdel - areal. Gjelder denne registerenheten med flere 11.04.2005 - Dokumentnr: 5296 - Erklæring/avtale Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. 11.04.2005 - Dokumentnr: 5296 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Sameiebrøk: 176/383 Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 1 og 2 Heftelsene omhandler bla. bestemmelse om at det ikke kan drives handelsvirksomhet på eiendommen, rett for kommunen til å anlegge og drifte vann og avløpsledninger over eiendommen, bestemmelse om at det ikke er lov til å bygge septikkanlegg på tomten, rett til å anlegge strømledninger over eiendommen for kommune/televerk, gjensidig veirett over den andre seksjonen på Gnr. 37 Bnr. 150, plikt til å ikke fjerne trær på tomten uten bygningssjefen i kommunens samtykke, rett for naboeiendommen Gnr/bnr. 37/149 til å oppføre garasje helt inntil eiendomsgrensen og seksjoneringsbegjæring med bestemmelser mellom de to boligseksjonene på Gnr/bnr. 37/150.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eneboligen, datert 29.10.1964. Daværende gjenstående arbeider var følgene: ferdigstillelse av ventilasjon, puss av gulv og vegger i kjeller, oppsett av kjellertrapp, puss av mur og beslag på pipe. Det foreligger godkjente byggetegninger for bolighuset, garasje og tilbygg til garasje hos kommunen.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen ligger langs offentlig vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledninger. Det er installert vannmåler i boligen.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er reguler til boligbebyggelse i reguleringsplan for "Prestgårdshagen". Eiendommen er i kommuneplanen for Lillestrøm avsatt til nåværende boligbebyggelse. Eiendommen ligger under marin grense.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    5 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 138 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 550 000,00)) 139 990,- (Omkostninger totalt) 5 689 990,- (Totalpris inkl. omkostninger) 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

    Omk. kjøper beløp
    139990

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 60.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 20.000,- oppgjørshonorar kr 7.000,- og visninger kr 3.000,- per stk. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 25.600,-. Utleggene omfatter foto, kommunale opplysninger og takst. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Lise Blomberg

Megler

Lise Blomberg

92 20 41 64

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev